Nutrilab Cinnamon ceyloni fahéj + króm kapszula – 60db

Cinnamon cukorbetegséggel

 • Miként csökkenti a fahéj a vércukorszintet és segít a cukorbetegséggel szembeni küzdelemben?
 • További információk a termékről: Natrol® Cinnamon Extract A fahéj az emésztőszervekre gyakorolt hatásai mellett a szív- és érrendszerre, valamint a vércukorszintre is jótékonyan hat.
 • Terhességi diabétesz hatása magzatra
 • Oxigén diabétesz kezelésére szolgáló
 • A babérlap dandárja a cukorbetegség kezelésére
 • Юноша кивнул и оставил столовую, отправившись к себе в спальню.

Alacsony adiponektinszint és a terhességi diabétesz Tíz tanulmány metaanalízise azt mutatta, hogy a 2-tipusú cukorbaj kezelése fahéj készítmények szedése a 2-tipusú diabeteszben javítja a vércukor- és a szérum koleszter szintet. A szakértők ugyan nem ajánlják önálló antidiabetikumként a fahéjat, de kiegészítő terápiaként alkalmasnak tűnik.

esti vércukor

Számos beteg még krónikus betegség esetén sem veszi be a betegsége kezelésére szolgáló gyógyszergyári hatóanyagokat tartalmazó tablettákat, hanem természetes eredetű gyógymódokat keres. De még a hagyományos nyugati típusú gyógyszerelést elfogadók is szívesen alkalmaznak kiegészítő szerként különböző diétákat vagy táplálék kiegészítőket, elsősorban akkor, ha azok gyógyhatását megfelelően kontrollált módon bizonyították.

cukorbetegség és a fű kezelés

Korábban már voltak a fahéj kedvező hatására diabéteszben, de ezeknek összefogott elemzése hiányzott. Most Olivia Phung, a Western University professzora és munkacsoportja összegyűjtötte ennek a témának szakirodalmát és az így elemzett anyagot az Annals of Family Medicine közölte.

 • Natrol® Cinnamon Extract mg / 40 adag
 • Jótékony hatással lehet a gyomor- és bélrendszerre, segíthet a gombák és vírusok elpusztításában.
 • Kezelés foszfát diabetes
 • Journal of diabetes
 • Vesebetegség cukorbetegség kezelésére
 • A cukorbetegséget abnormálisan magas vércukorszint jellemzi.

A kutatók ban már írtak dolgozatot erről a kérdésről és akkor nem találtak meggyőző adatokat arra vonatkozóan, hogy a fahéj egyértelműen kedvező lenne a cukorbetegségben. Mivel úgy érezték, hogy a fűszernövény jól kontrollált megfigyelésekben effektív, most ig bezárólag összegyűjtötték az orvosi irodalom különböző nyelveken fellelhető ezzel kapcsolatos közleményeit.

modern kezelés cukorbetegség 2

A tíz, jól kontrollált dolgozat összesen2-típusú diabéteszes beteg fahéj kezelésének eredményét tartalmazta. A tanulmányok randomizáltan alkalmazták a fahéjat betegből babhüvely a cukorbetegség kezelésében csoportokra, azonos számú beteget tartalmazó kontroll kezeléshez hasonlítva.

Bejelentkezés

Öt vizsgálatban a nemzetközi terápiás irányelvek szerint javasolt, hivatalos antidiabetikus terápiát is alkalmaztak. A fahéjat hét tanulmányban az étellel adták be, háromban az étkezés ideje táján használták.

A cinnamon segít a cukorbetegség kezelésében? A közelmúltban a fahéj forró téma lett a cukorbetegség kutatásában, ellentétes eredményekkel. A tanulmányok arra a felvetésre épülnek, hogy a fahéj csökkentheti a vércukorszintet.

A fahéj adagja napi mg és 6 g között mozgott. Hat vizsgálatban a Cinnamon cassia bevételi módja por vagy kapszula volt, egy tanulmányban cink glukonáttal és trikalcium foszfáttal együtt adták, egy esetben Cinnamon aromatikum volt a terápia és három dolgozatból nem derült cinnamon cukorbetegséggel, hogy cinnamon cukorbetegséggel fahéj bevitele milyen formában történt.

A metaanalízisben értékelt vizsgálatok hétig tartottak. Ezt a kutatók az aránylag rövid ideig tartó vizsgálatokkal és az igen eltérő betegcsoportok idős, régi cukorbetegek, fiatal cinnamon cukorbetegséggel, eltérő kísérőbetegségek miatt meglévő különbségekkel magyaráztak és részben ezért is tartanak szükségesnek további, hosszabb ideig tartó megfigyeléseket.