Paraméterek és termékleírás

Süssina cukorbetegeknek

Tartalom

  kezelése cukorbetegség tibeti orvoslás

  Változatok Részletes termékinformáció A Süssina ciklamát és szacharin alapú édesítőszer. Az adagoló egyszerűvé teszi a használatát.

  1. Mit kell tudni az édesítőszerekről?
  2. Cukorbetegség 2 fajta kezelés otthon

  Segít a cukorbetegeknek a diéta betartásában anélkül, hogy le kellene mondaniuk az édes ételekről és italokról, hiszen süssina cukorbetegeknek nincsenek hatással az inzulintermelésre. Főzéshez is kiválóan alkalmas! A Herbahaz.

  kalória táblázat

  Azonban a termékek összetevői változhatnak, és ez befolyásolhatja a tápanyagösszetételt és a termékekben előforduló allergéneket is, ezért nem tudunk felelősséget vállalni az oldalon közölt információért.

  A termékfotók tájékoztató jellegűek, a csomagolásban eltérés lehetséges.

  A legfrissebb adatokat minden esetben a termék cimkéje tartalmazza, ezért kérjük, hogy a termékek használata előtt olvassa el a csomagoláson található adatokat. Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, kérjük, keresse vevőszolgálatunkat az info herbahaz.

  diabetic neuropathy treatment uk

  A Herbaház webáruházban közzétett adatok a vásárláshoz nyújtanak segítséget, ezeket az adatokat a Bennovum Kft. A készletadatok tájékoztató jellegűek, amennyiben a termékek pontos elérhetőségét szeretné tudni, kérjük keresse emailben vagy telefonon az Önhöz legközelebbi Herbaház üzletet! Legnépszerűbb termékeink.